Your shopping cart is empty.

Ons verhaal | Double Dutch Lingerie

Double Dutch® Lingerie is het customized lingeriemerk voor Cup D+ en een smallere omvang (60-85 cm). We hebben eén comfortabele bh-vorm voor cup D+ en oneindig veel opties om je bh zelf te stijlen.

Double Dutch ontketent een revolutie in de bh-wereld: voor en met jou. We staan bekend om onze comfortabele bh-vorm voor vrouwen met deze maten, ontworpen door en voor D+ vrouwen met een smallere omvang. We zijn het enige lingeriemerk in Europa dat jou je eigen lingerie laat ontwerpen. Kies de prints en accessoires die passen bij jouw stijl en ontwerp je eigen bh. Maak je setje af met bijpassende broekjes of een mannenboxershort voor je wederhelft. Onze Limited Edition Prints worden ontwerpen door Nederlandse kunstenaars en zijn zo echte Dutch Design bh’s. Be the new standard!

Double Dutch® Lingerie is opgericht in 2013 door Marjolein Oomen, uit eigen frustratie bij het vinden van een comfortabele maar toch ook stijlvolle bh in haar maat (70E). Het eerste design heeft Marjolein laten maken in New York City door een lingerie specialist die ook voor Victoria’s Secret bh’s ontwerpt. In Nederland is zij de bh verder gaan ontwikkelen. Uiteindelijk heeft zij samen met bh-expert Marry Copier, die o.a. gewerkt heeft voor Marlies Dekkers en Björn Borg, de perfecte vorm ontwikkeld. We hebben onze expertises gebundeld om zoveel mogelijk vrouwen een comfortabele én stijlvolle bh te kunnen geven! Onze zoektocht naar de perfecte bh houdt nooit op, dus als je feedback of opmerkingen hebt: laat het ons weten.

Double Dutch combineert het gemak van een webshop met het specialisme van lingerie-speciaalzaken. Dit doen wij door evenementen (onze bra-parties) door heel Nederland te organiseren waar je onze lingerie kan passen onder leiding van bh-experts en zelf kan samenstellen met prints, gekleurde bandjes en bedeltjes. Check onze Facebook pagina voor het volgende evenement! Je kan ook onze Try-On Box bestellen met drie verschillende bh-maten, om thuis op je gemak te passen.

Double Dutch Lingerie: Be the new standard!

Bedrijfs-details:

Double Dutch Design B.V.
Kuifeendlaan 6
3721 CX Bilthoven 
Tel. +31(0)222-700203
E-mail: info@ddlingerie.com

KvK: 63618788
BTWnummer: NL855317061B01