Your shopping cart is empty.

BH maattabel | Double Dutch Lingerie

HOE MEET IK MEZELF?

Al onze maattabellen zijn in centimeters. Gebruik een meetlint en meet jezelf over een niet-voorgevormde bh heen. Onthoud dat je gemeten bh-maat een indicatie is van de maat die je hebt. De Double Dutch® maattabellen zijn een indicatie om je maat te vinden en klopt helaas niet altijd voor ieder lichaam. Als je hulp nodig hebt bij het passen of zeker wilt weten dat de Double Dutch bh’s passen, plan dan een pasafspraak met ons in of bestel onze Try-On Box. Voor vragen kan je ons ook altijd bereiken op 0222-700203. 

STAP 1: MEET JE OMVANGSMAAT

Adem uit en wikkel het meetlint heel strak direct onder je borst, aan de onderkant van je bh. Zorg dat je het meetlint recht houdt aan de voor- en achterkant voor een correcte meting. Meet eerst je omvangsmaat en gebruik deze maat in de volgende stap om je BH-maat te vinden                           

Find your underbust size

STAP 2. MEET JE CUPMAAT

Wikkel het meetlint over je bh over je bovenlichaam heen en meet op het volste gedeelte van je borst. Houd het meetlint recht aan de voor- en achterkant van je lichaam voor een correcte meting. Zorg dat het meetlint niet in de cups drukt: dan heb je het te strak gemeten. In de tabel hieronder kan je nu je bh-maat opzoeken. Klaar!

Find your cupsize

DIT IS JE DOUBLE DUTCH BH-MAAT:

Als je je Double Dutch maat zeker weet, kan je nu je BH bestellen in onze webshop of je eigen BH ontwerpen. Zo niet, dan raden we je aan om een pas-afspraak met ons te maken of onze Home Try On Box met drie verschillende BH-maten te bestellen.

INTERNATIONALE MAATTABEL

International size converter


Als je nog vragen of opmerkingen hebt, stuur ons een mailtje via het contactformulier op de Homepage of bel ons op +31(0)222-700203. Dankjewel!